asiantuntijaverkosto capwell

Internationellt expertnätverk

 

Vårt expertnätverk består av sakkunniga från områdena ekonomi och juridik, med erfarenhet av omorganisering av företag. Våra experter finns i olika länder i Västeuropa, och har många års erfarenhet av global verksamhet i olika geografiska och kulturella områden.

Lär känna våra fyra experter.

Imponerande industriexpertis

CapWells omfattande nätverk består av flera uppskattade experter inom flera branscher. Våra kunder drar fördel av att vi kan sätta ihop det bästa teamet och kunskap för varje projekt. Vårt nätverk av ledande experter kan lösa problem inom många olika branscher.
Matti Jaakola

Matti Jaakola


Managementkonsult Matti Jaakola (M. SC Econ.) har lett globala företag i skogs- och kemi-industrin. Jaakola har lång erfarenhet i omorganisering och förvärv av företag. Under senare år hos CapWell har Jaakola utvecklat finansieringslösningar för våra kundföretag. Jaakolas expertis innefattar kartläggning av ägarnas ambitioner, utformande av hållbara affärsstrategier och ökning av konkurrenskraften hos CapWells kundföretag.

Panu Tikka

Panu Tikka


Docent Panu Tikka är en av de mest uppskattade teknikexperter inom pappersmassa-industrin. Tikkas vetenskapliga bakgrund, år av forskning och internationell erfarenhet som konsult för forskning och utveckling, har gjort Tikka till en internationellt erkänd expert på den kemiska massa-industrin. Tikka kan rådgöra i alla frågor kring massa-industrin, från råvaror till kommersiella produkter och från teknik till anläggningskoncept.
Bodo Kottwitz

Bodo Kottwitz


Bodo Kottwitz (M.Sc.Tech.) är expert inom skogsindustri, som verkade i Finland i början av 2000-talet. Marknadsanalyser, tekniska förstudier, FoU-projekt, produktion inom processindustrin och utveckling av effektivitet inom massa- och pappersindustrin ingår i Kottwitz’ expertis.Pekka Salo

Pekka Salo


Pekka Salo (MBA, LL.M) expert inom företagsekonomi och finansieringsjuridik, har över 20 års erfarenhet av internationell bankverksamhet. Salo hjälper CapWells kunder i ekonomiplanering och projektfinansiering. Strukturerade finansiella arrangemang ingår i Salos specialkompetens.

Våra fokuserade industrier

Skogsindustri

Energi-industri

Kemisk industri

Metallindustri

Byggindustri