asiantuntijaverkosto capwell

Kansainvälinen asiantuntijaverkosto

 

Asiantuntijaverkostoomme kuuluu rahoituksen ja juridiikan asiantuntijoita, joilla on myös tavallisuudesta poikkeavien järjestelyiden osaamista ja kokemusta. Asiantuntijat vaikuttavat eri Länsi-Euroopan maissa. Jokaisella on vuosien globaali kokemus liiketoiminnasta eri maantieteellisillä ja kulttuurialueilla.

Tutustu neljään asiantuntijaamme.

Vaikuttavaa toimialaosaamista

Laajaan CapWell-verkostoon kuuluu useiden alojen arvostettuja asiantuntijoita. Asiakkaamme hyötyy siitä, että kuhunkin toimeksiantoon kootaan aina alan paras osaaminen. Asiantuntijaverkostomme kattaa oman alansa huippuosaajia useilta eri toimialoilta.
Matti Jaakola

Matti Jaakola


Yritysjohdon konsultti Matti Jaakola (KTM) on toiminut globaaleissa metsä- ja kemianteollisuuden yrityksissä johtotehtävissä. Jaakolalla on pitkä kokemus yritysjärjestely- ja -ostohankkeista. Viime vuosina Jaakola on ollut mukana kehittämässä asiakasyritysten rahoitusratkaisuja. CapWellin asiakasyritysten liiketoiminnan kilpailukyvyn kehittäminen, omistajatahdon selvittäminen ja kestävän strategian muodostaminen ovat Jaakolan keskeisiä osaamisalueita.

Panu Tikka

Panu Tikka


Dosentti Panu Tikka on arvostetuimpia teknologiaosaajia selluteollisuudessa. Tikan tieteellinen tausta, vuosien tutkimustyö ja kansainvälinen kokemus tutkimus- ja kehityskonsultin tehtävistä on nostanut Tikan kansainvälisesti arvostetuksi asiantuntijaksi kemiallisen selluteollisuuden kysymyksissä aina raakamateriaaleista kaupallisiin tuotteisiin ja teknologiasta tehdaskonsepteihin.
Bodo Kottwitz

Bodo Kottwitz


Suomessa 2000-luvun alussa palvellut Bodo Kottwitz (DI) on metsäteollisuuden asiantuntija. Kottwitzin erityisosaamistaan ovat markkina-analyysit, tekniset feasibility studyt, T&K-hankkeet, prosessiteollisuuden tuotanto sekä operatiivisen tehokkuuden kehittäminen paperi- ja selluteollisuudessa.

Pekka Salo

Pekka Salo


Yritysrahoituksen ja rahoitusjuridiikan asiantuntija Pekka Salolla (MBA, OTK) on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä pankkitoiminnasta. Salo auttaa CapWellin asiakkaita valmistelemaan rahoitussuunnitelmia ja hankerahoitusta. Salon erityisosaamista ovat strukturoidut rahoitusjärjestelyt.

Vahvimmat toimialamme

Metsäteollisuus

Energiateollisuus

Kemianteollisuus

Metalliteollisuus

Rakennusteollisuus